Reparaties

Eventuele reparaties worden en in overleg veelal direct bij u ter plekke verzorgd. Hiertoe beschikken onze inspecteurs over een volledig ingerichte servicewagen met originele onderdelen voor vele merken elektrische arbeidsmiddelen en klimmaterialen. U hoeft uw klimmaterieel en/of gereedschappen niet lang missen en er kan meteen weer met goedgekeurd materiaal worden gewerkt.

 

Indien gewenst neemt onze inspecteur de eenheden die niet ter plaatse kunnen worden hersteld direct mee. Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats en in ons onderdelen magazijn liggen meer dan 20.000 onderdelen van de meest gangbare merken op voorraad.

 

 

 

 

 

Grotere objecten worden met eigen vervoer kosteloos afgehaald en, na reparatie, weer bezorgd. Indien gewenst  wordt vooraf kostenopgave gedaan. De gerepareerde eenheden worden voorzien van een inspectiesticker en opgenomen in de database.

 

 

Wij inspecteren onafhankelijk en objectief. Het is dan ook niet mogelijk om bij ons nieuwe     machines of klimmaterialen aan te schaffen.