Vacature: Service medewerker - Inspecteur Arbeidsmiddelen m/v

Wie zijn wij:
Bartels Technische Inspecties verzorgt jaarlijkse ARBO / VCA inspecties van arbeidsmiddelen. De inspecties en reparaties worden meestal direct bij de klant op locatie uitgevoerd, grotere reparaties worden in onze werkplaats in Zevenaar verzorgd. Onder onze klanten bevinden zich industriële bedrijven, scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen maar ook bouw,- en installatiebedrijven, universiteiten.

Waar staan we voor als bedrijf?
We zijn een gezond en innovatief familiebedrijf met 25 medewerkers.
We zijn trots op onze vaste klanten, op ons vaste team medewerkers, en op het voorop lopen in de markt qua inspecteren en adviseren van onze klanten over hoe zij veiliger kunnen werken! We inspecteren eerlijk en objectief en verkopen géén nieuwe producten. Er is dus géén commerciële druk om eventueel afgekeurde arbeidsmiddelen te “verkopen”.
We hebben géén storingsdienst, dus ’s avonds en in het weekend ben je vrij ! Ons beleid is gericht op de lange termijn, en we zijn dan ook op zoek naar collega’s die voor langere termijn ons team willen komen versterken. Bij ons kun je oud worden!

Wat houdt de functie in?
Binnen ons team is er ruimte voor een Inspecteur arbeidsmiddelen. Een zelfstandige en gevarieerde functie waarbij je met een ingerichte service bus de inspectie van machines (NEN3140), klimmaterialen en andere arbeidsmiddelen verzorgt m.b.v. testapparatuur en laptop. Daarnaast voer je direct ter plekke reparaties uit en maak je zelf de werkafspraken met de klant: een mix van inspectie, soms sleutelen maar ook klantcontact en organisatie van je werk ter plekke. Je werkt alleen, maar ook wel eens samen met collega’s, en je komt bij een gevarieerde groep klanten. Door onze werkwijze en brede werkgebied hebben wij een vaste klantenkring waar je als inspecteur ieder jaar terugkomt.

Wat zoeken we?
Ben jij een handige, nauwkeurige, communicatief vaardige en representatieve medewerker in het bezit van in ieder geval rijbewijs B, met relevante, vergelijkbare werkervaring en heb jij een elektrotechnische opleiding of monteur elektrische bedrijfsinstallaties afgerond, aangevuld met relevante certificaten dan komen we graag in contact met jou.

Wat kunnen we je bieden:
Een afwisselende en uitdagende baan binnen een gezond bedrijf met een prima salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. De vacature willen wij graag voor onbepaalde tijd ingevuld zien. Vanzelfsprekend wordt je in overleg door interne en externe opleidingen gecertificeerd op de diverse inspectiegebieden. Tevens ontvang je een tablet, laptop, mobiele telefoon en volledig ingerichte service bus van de zaak.

Hoe kom je in aanmerking?
Herken jij jezelf in deze mooie afwisselende, zelfstandige functie dan ontvangen we graag jouw CV met motivatie. Je kunt deze mailen t.a.v. Sybille Bartels naar werkenbij@bartelstechnischeinspecties.nl.
Voor meer informatie over onze organisatie en onze openstaande vacatures kun je kijken op onze website: www.bartelstechnischeinspecties.nl