Materieelbeheer
Beheer van uw arbeidsmiddelen

Bartels Technische Inspectie (BTI) verzorgt veiligheidsinspecties aan elektrische machines, klimmaterialen, valbeveiliging en overige arbeidsmiddelen. Daarnaast bieden wij u nu ook een systeem voor materieelbeheer. Dit is een online portaal waarmee u eenvoudig uw arbeidsmiddelen kunt beheren. De gegevens van uw materieel en certificaten zijn hiermee altijd en overal beschikbaar. Geen Excel-sheets op verschillende pc’s en geen mappen met certificaten. In plaats daarvan beschikt u via internet over een up-to-date en goed beveiligd materieelbeheersysteem. Uw aangewezen medewerkers kunnen inloggen vanaf elke willekeurige werkplek. Vanuit dit systeem zijn overzichtslijsten te exporteren naar Excel.


Voordelen
In veel organisaties is er een onvolledig overzicht van de (aantallen / soorten) arbeidsmiddelen op locatie (medewerker, bus, magazijn etc.) en keuringsstatus en komt u voor onnodige uitgaven te staan. Met het ons materieelbeheer systeem behoort deze situatie tot het verleden. U heeft inzicht in (de locaties) uw materieel, beschikking over certificaten en u ziet direct wanneer de arbeidsmiddelen toe zijn aan de volgende inspectie.


Waarom inspecties ?
Volgens VCA, ISO en Arbo-wet zijn bedrijven verplicht hun gereedschap periodiek te laten inspecteren. Deze inspecties dienen aantoonbaar te zijn uitgevoerd met bijbehorende certificaten. Daarnaast zorgen inspecties voor betrouwbaarheid van uw materieel, bent u gedekt qua verzekering (aansprakelijkheid) en laat u naar klanten en medewerkers zien dat u veilig werken serieus neemt.


Geen extra investeringen
BTI materieelbeheer werkt op abonnementsbasis met een inlogcode per aangewezen persoon (eventueel meerdere personen met andere rechten). U heeft slechts een pc / mobiele telefoon / tablet met toegang tot internet nodig. Er zijn géén extra investeringen in hardware nodig, hetgeen u een flinke kostenbesparing oplevert.


Veilig en betrouwbaar
BTI materieelbeheer draagt zorg voor de bescherming van uw data. De gegevens staan in een beveiligde omgeving.


Verschillende modules
U heeft de keuze uit verschillende modules, afhankelijk van uw wensen en behoeften.


Module materieelbeheer
In de module materieelbeheer kunt u al uw gekeurde arbeidsmiddelen bekijken. De keuringstatus, geldigheidsdatum en volgende keurdatum kunt u inzien. De keuringscertificaten zijn te downloaden en af te drukken. De historie van arbeidsmiddelen is zichtbaar (bijv. reparaties door ons uitgevoerd). In de database met arbeidsmiddelen en locaties kunt u filteren op bijvoorbeeld omschrijving, merk en type. Dit kunt u ook exporteren naar Excel. 


Nieuwe arbeidsmiddelen worden bij de jaarlijkse inspectie geregistreerd en gekeurd. Eventueel kunt u tussentijds nieuwe arbeidsmiddelen via een registratieformulier bij ons aanleveren. Wij kunnen dit formulier dan meteen tegen een geringe vergoeding voor u verwerken in de database. Een keer per jaar tijdens de inspectie wordt de database geactualiseerd, opgeschoond en aangepast volgens standaard.


Module materieelbeheer plus
Alle mogelijkheden van de module materieelbeheer heeft u ook met de module materieelbeheer plus. Extra in deze module is het zelf verplaatsen van arbeidsmiddelen van en naar de door u gewenste locaties (bijv. medewerker, bus met kenteken, magazijn, gebouw etc.). Tevens kunt u arbeidsmiddelen verwijderen, en locaties aanmaken en verwijderen.


Module materieelbeheer premium
Met de module materieelbeheer premium maakt u optimaal gebruik van alle mogelijkheden van ons systeem! In deze module kunt u nieuwe arbeidsmiddelen zelf direct registreren in de database en op locatie toevoegen. Ook niet keuringsplichtige items (zoals EHBO koffers / kruiwagens) kunt u in de database opnemen. Met deze module kunt u ook documenten uploaden aan een arbeidsmiddel. Denk hierbij aan certificaten, gebruikers-handleidingen, garantiebewijzen, facturen etc.

Bij geen enkele module is het mogelijk om wijzigen aan te brengen in keuringstatus, gemeten waarden en inspectiecertificaten in de door ons geïnspecteerde arbeidsmiddelen!

Meer informatie?
Mocht u twijfelen over welke module voor u het meest geschikt is dan adviseren wij u hierin graag! Neem gerust contact met ons op via 0316—333455 of info@bartelstechnischeinspecties.nl 


Module Materieel
beheer
Materieel beheer
plus
Materieel
beheer 
premium
 
Arbeidsmiddel keuringsstatus / geldigheidsdatum / volgende keurdatum inzien
Arbeidsmiddel keuringscertificaten downloaden / afdrukken
Arbeidsmiddel historie (uitgevoerde reparaties)
Arbeidsmiddelen filteren op merk / type / locatie 
Arbeidsmiddel export naar Excel 
Locatie filteren 
Locatie export naar Excel 
Arbeidsmiddel verplaatsen van en naar nieuwe locatie 
Arbeidsmiddel verwijderen  
Locatie toevoegen / wijzigen / verwijderen 
Arbeidsmiddel toevoegen (ook niet keuringsplichtig bijv. EHBO koffer of kruiwagen)
Arbeidsmiddel documenten toevoegen (bijv. certificaten / gebruikershandleidingen / garantiebewijzen / facturen